Fa'amauina o le Fa'amalama "Affordable Alternative" i La'ei Fa'aaufa'atau

图片1

I le maketi o seevae i aso nei, o loʻo faʻaalia uma e tagata faʻatau Saina ma Amerika ni faiga tuʻufaʻatasia se lua: o le faʻamamafa i le mafanafana ma le faʻatupulaia o le fiafia moseevae masanifa'atatau i gaioiga fa'apitoa, e fa'atupuina ai le fa'atuputeleina o fa'avasegaga o seevae eseese.

I le toe mafaufau i aso ua tuanaʻi, o le toʻatele oi tatou e manatua le faʻaaluina o se tupe i luga o seevae paʻu igoa mo sauniga o le faauuga. Ae ui i lea, i le taimi nei, pe i Saina poʻo le US, faʻamafanafanaga ma aganuʻu faʻapitoa filifiliga o le faʻamuamua. E pei ona tagi mai Wang Zhentao, Taitaifono o Aokang International, “E toafia ni tupulaga talavou o loo ofuina pea seevae pa’u masani i aso nei?”

O fa'amaumauga mai le 2023 o lo'o fa'aalia ai le fa'aitiitia tele o le aofa'i o oloa auina atu i fafo ma le tau o seevae pa'u masani mai Saina, ae o ta'aloga masani ma seevae masani o lo'o va'aia le fa'atupulaia o le lalolagi. O tulaga e tolu "mataga" seevae-Birkenstocks, Crocs, ma UGGs-ua avea ma tagata taʻutaʻua i tupulaga talavou faʻatau i atunuu uma e lua ma o loʻo faʻatulagaina tulaga i luga o tuaoi e-pisinisi.

E le gata i lea, o loʻo faʻateleina le filifilia e tagata faʻatauseevae masanifaʻavae i luga o gaioiga faʻapitoa. E pei ona taʻua e H, “I le taimi muamua, e tasi le pea seevae e mafai ona taulimaina mea uma. I le taimi nei, o loʻo i ai seevae sopo masani mo le aʻe mauga, seevae vai masani mo talo, ma seevae masani mo taʻaloga eseese. O lenei suiga e atagia mai ai se tulaga maualuga o le soifuaga ma se taulaiga sili atu i auiliiliga o le olaga.

图片2

Faatasi ai ma le fefiloi o mea e fiafia i ai tagata faatau i Saina ma Amerika, o kamupani Saina ma tagata fai pisinisi e sili atu le tulaga e malamalama ai i manaoga loloto o le mafaufau o tagata faatau i Sisifo ma faʻafetaui o latou manaʻoga.oloa masanifaatasi ai ma aafiaga moni o le olaga.

I le tulaga o le vaivai o le taumafaina o le lalolagi, o ituaiga seevae o Saina e feagai ma se avanoa tulaga ese e tu ese ai ma "suiga taugofie" i seevae masani. I taimi o tagata fa'atau e sili atu ona ma'ale'ale tau, o "suiga taugofie" e sili ona aoga. Ae ui i lea, o lenei fuafuaga e le tatau ona vaʻaia e naʻo se tau faʻatau. O le aano moni o "suiga taugofie" o loʻo taoto i le ofoina atu o oloa faʻaleaganuʻu maualuga i tau faʻatauvaʻa, faʻaaoga le mantra: "Tulaga tutusa i le tau maualalo, poʻo le lelei sili atu i le tau tutusa."

图片3

Taimi meli: Aukuso-28-2024