Paionia le Lumana'i o La'ei Fa'afafine: Ta'ita'i Va'ai a Tina i le XINZIRAIN

xzr1

O le tuputupu aʻe o se fusi faʻapisinisi o se malaga faigata ma luʻitau, ma o le vaega o seevae fafine a Chengdu, ua taʻua o le "Capital of Women's Shoes in China," o loʻo faʻataʻitaʻia ai lenei faiga.

Amata i le 1980s, na amata ai le faigamalaga a le pisinisi gaosi seevae a tamaitai o Chengdu i Jiangxi Street, Wuhou District, ma iu ai ina faalautele atu i Shuangliu i le taulaga. O le alamanuia na suia mai a'oa'oga laiti e fa'atautaia e le aiga i laina gaosiga fa'aonaponei, e aofia ai vaega uma o le sapalai sapalai, mai le gaosiga o pa'u i le fa'atau atu o seevae.

O le pisinisi seevae a Chengdu e tulaga tolu i Saina, faʻatasi ma Wenzhou, Quanzhou, ma Guangzhou, e gaosia faʻailoga faʻapitoa a tamaʻitaʻi o loʻo faʻatau atu i atunuu e silia ma le 120, e maua ai tupe maua tele. Ua avea ma fale fa'atau oloa fa'atau oloa, fa'atau oloa, ma fale gaosi oloa i Saina i Sisifo.

1720515687639

Ae ui i lea, o le lolofi mai o faʻailoga mai fafo na faʻalavelaveina le mautu o le pisinisi seevae a Chengdu. Na tauivi le au fai seevae a tamaitai i le lotoifale e faʻatuina a latou lava faʻailoga ae na avea ma fale gaosi OEM mo kamupani faʻavaomalo. O lenei fa'ata'ita'iga tu'ufa'atasiga fa'ata'ita'iga na fa'asolosolo malie ona fa'aleagaina le tulaga fa'atauva a le alamanuia. I luga o le initaneti e-pisinisi na atili faʻateleina ai le faʻalavelave, faʻamalosia le tele o faʻailoga e tapunia a latou faleoloa faaletino. O le taunuuga o le paʻu i poloaiga ma falegaosimea tapunia na tuleia ai le pisinisi seevae Chengdu agai i se suiga faigata.

Tina, le Pule Sili o le XINZIRAIN Shoes Co., Ltd., ua 13 tausaga o faatautaia lenei pisinisi vevesi, ma taʻitaʻia lana kamupani i le tele o suiga. I le 2007, na faailoa ai e Tina se avanoa faapisinisi i seevae o tamaitai ao galue i Chengdu maketi oloa siiatoa. E oo atu i le 2010, na ia faatuina lana lava falegaosi seevae. "Na matou amataina le matou falegaosimea i Jinhuan ma faʻatau atu seevae i Hehuachi, toe faʻaleleia le tinoitupe i le gaosiga. O lena vaitau o se tausaga auro mo seevae o tamaitai o Chengdu, e faaosofia ai le tamaoaiga i le lotoifale,” o le tala lea a Tina. Ae ui i lea, talu ai o faʻailoga tetele e pei o le Red Dragonfly ma le Yearcon na faʻatonuina le OEM poloaiga, o le mamafa o nei poloaiga tetele na faʻaumatia ai le avanoa mo a latou lava atinaʻe. "Na matou leiloa la matou lava faʻailoga ona o le mamafa o le mamafa e faʻataunuʻu poloaiga OEM," o le faʻamatalaga lea a Tina, ma faʻamatalaina lenei vaitau o le "savavali ma le uu mau i luga o matou faai."

图片1

I le 2017, ona o popolega i le siosiomaga, na toe siitia ai e Tina lona falegaosimea i se paka fou pisinisi, amata ai le suiga muamua e ala i le taulaʻi atu i luga o le initaneti e pei o Taobao ma Tmall. O nei tagata fa'atau na ofoina atu tupe maua sili atu ma fa'aitiitia le mamafa o su'esu'ega, tu'uina atu fa'amatalaga taua a tagata fa'atau e fa'aleleia atili ai le gaosiga ma le R&D gafatia. O lenei suiga na faataatia ai se faavae malosi mo Tina i le lumanai i fefaatauaiga i fafo. E ui lava i lona le lava i le Igilisi ma le malamalama i faaupuga e pei o le ToB ma le ToC, na iloa e Tina le avanoa na tuʻuina atu e le initaneti. O le fa'amalosia e ana uo, sa ia su'esu'e ai fefa'ataua'iga i fafo, ma iloa ai le gafatia o le fa'atupulaia o maketi i luga o le initaneti i fafo. I le amataina o lana suiga lona lua, na faafaigofieina ai e Tina lana pisinisi, agai atu i fefaʻatauaiga o tuaoi, ma toe fausia lana 'au. E ui lava i luitau, e aofia ai le masalosalo mai uo ma le le malamalama mai le aiga, sa ia tumau pea, ma faamatalaina lenei vaitau o le "uu o le pulufana."

图片2

I le taimi lea, sa feagai Tina ma le atuatuvale tele, popole soo, ma le le mautonu, ae sa tumau pea lona tuuto e aoao e uiga i fefaatauaiga i fafo. E ala i le suʻesuʻe ma le faʻamoemoe, na faasolosolo malie ona faʻalauteleina lana pisinisi seevae fafine i le lalolagi atoa. E oo atu i le 2021, ua amata ona lauolaola le tulaga i luga ole laiga a Tina. Na ia tatalaina le maketi i fafo e ala i le lelei, taulaʻi i tamaʻi mamanu mamanu, faʻatau, ma faleoloa mamanu faleoloa. E le pei o isi fale gaosi oloa tele OEM gaosiga, Tina na faʻamuamua le lelei, fatuina o se maketi faʻapitoa. Na matua auai o ia i le faiga o le mamanu, faʻamaeʻaina se taamilosaga atoatoa o gaosiga mai le logo design i le faʻatau, faʻaputuina le faitau afe o tagata faʻatau mai fafo ma le maualuga o le toe faʻatau. O le faigamalaga a Tina e iloga i le lototele ma le maufetuuna'i, e o'o atu ai i suiga manuia o pisinisi i lea taimi ma lea taimi.

图片4
Le olaga o Tina 2

O le taimi nei, ua i ai Tina i lona vaega lona tolu o suiga. O ia o se tina mitamita o se fanau e toatolu, o se tagata e fiafia i le tino, ma o se blogger vitio puupuu musuia. O le toe maua o le pule o lona olaga, o lo'o su'esu'e nei e Tina le fa'atauga a le lala sooupu o fa'ailoga tuto'atasi mai fafo ma atina'e lana lava fa'ailoga, tusia lana lava tala fa'ailoga. E pei ona faʻaalia i le "The Devil Wears Prada," o le olaga e uiga i le faʻaauau pea ona iloa o ia lava. O le faigamalaga a Tina e atagia ai lenei suʻesuʻega faifaipea, ma o loʻo faʻatali e le pisinisi seevae seevae fafine Chengdu nisi paionia e pei o ia e tusia tala fou o le lalolagi.

图片6

E te fia iloa atili e uiga i la matou 'au?


Taimi meli: Iul-09-2024