Birkenstock's Soaring Success ma le XINZIRAIN Customization Advantage

图片2

Birkenstock, le lauiloa Siamani seevae, talu ai nei na faasilasilaina se tulaga mataʻina, ma o ana tupe maua e sili atu i le 3.03 piliona euros i le kuata muamua o le 2024. O lenei tuputupu aʻe, o se molimau i le auala fou ma le lelei o Birkenstock, o loʻo faʻaalia ai le faʻateleina o le manaʻoga mo tulaga tulaga ese ma maualuga- seevae lelei. O le mea mata'ina, o latou seevae "matatala" ua sili atu le lelei o seevae masani i faʻatauga mo le taimi muamua, faʻamamafa ai le suiga o le maketi i faiga fou.

I le XINZIRAIN, matou te malamalama i le taua o le faʻafouina ma le lelei i seevae, pei o Birkenstock. O tatougaosiga o seevae masani'au'aunaga ua fuafuaina e fa'amalieina mana'oga fa'apitoa o lau fa'ailoga, fa'amautinoa e mafai ona e ofoina atu oloa e fa'atatau i faiga maketi o lo'o iai nei. Pe o seevae ta'uta'ua, mulivae fa'alelei, po'o seevae malosi i fafo, o la tatou 'ese'ese 'ese'eseseevae masani o tamaitai, seevae o tama, ma seevae o tamaiti e fetaui ma mea e fiafia i ai.

O le tala manuia a Birkenstock o loʻo faʻamamafaina ai foi le taua o le gaosiga lelei ma le tufatufaina atu. E faʻapena foʻi, XINZIRAIN faʻamaualuga ia lava i le tuʻuina atu i taimi talafeagai ma tulaga maualuga maualuga, faʻamautinoaina o tatougaosiga o seevae masanifetaui ma au sini tau pisinisi. O lo matou fa'aogaina o mea fa'apitoa e fa'amaonia ai oloa e fetaui ma fa'amoemoega lelei fa'atonu e ta'ita'i pisinisi e pei o Birkenstock.

 

 

图片1

E le gata i lea, o le tautinoga a Birkenstock i le gafataulimaina o se taua tatou te fefaasoaaʻi. I le XINZIRAIN, matou te fa'amuamua meafaitino ma fa'agaioiga i totonu o matougaosiga o seevae masani, fesoasoani ia te oe e ofoina atu oloa e fetaui ma le faatupulaia o manaoga o tagata faatau mo seevae gafataulimaina. O tatouODM ma OEM auaunagassaunia le fetuutuunai e manaʻomia e faʻafetaui i suiga suiga ma mea e fiafia i ai tagata faʻatau, e pei lava o le fuafuaga a Birkenstock i le atinaʻeina o oloa.

图片3

O le malosi o le fa'atinoga a Birkenstock i itu uma o lo'o fa'aalia ai le fa'atupulaia tele o le maketi o seevae. XINZIRAIN's global reach andoloa siiatoa seevaemafai ona mautinoa e mafai ona matou lagolagoina lau pisinisi i le faʻaogaina o lenei gafatia. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i tagata B2B, matou te ofoina atu auaunaga faʻapitoa mai le mamanu i le gaosiga, faʻatulagaina e faʻafetaui manaoga tulaga ese o lau faʻailoga.

图片4

Fa'aosofiaina e Birkenstock's ausia, matou te vala'aulia oe e su'esu'e pe fa'apefea ona fa'asili e le gaosiga o seevae masani a le XINZIRAIN au ofo seevae. Fa'afeso'ota'i mai matou e a'oa'o atili e uiga i a matou 'au'aunaga ma le auala e mafai ai ona matou fesoasoani i lau pisinisi ia fa'aolaola i le maketi o seevae fa'atauva, fa'amautinoa e te nofo i luma o aga ma fa'afetaui mana'oga o tagata fa'atauva'a.

图片1
图片2

Taimi meli: Iul-22-2024