"Black Myth: Wukong" - O se Manumalo o Tufuga Saina ma Faafouga

图片1

O le ulutala Saina AAA ua leva ona fa'amoemoeina "Black Myth: Wukong" ua fa'alauiloa talu ai nei, ua fa'aalia ai le tele o manatu ma fa'aosofia ai talanoaga i le lalolagi atoa. O lenei taʻaloga o se faʻataʻitaʻiga moni o le tuʻufaʻatasia o tagata atinaʻe Saina, oe na faʻafaigaluegaina le sefulu tausaga i le faʻamamaina o lenei galuega faatufugaga. O a latou taumafaiga faifaipea ua tauia, ua iu ai i se taaloga ua manumalo ai le mamalu o le au maimoa i le lalolagi atoa, ua faatuina ai se matati'a taua i le pisinisi o taaloga a Saina ma faatuina ai ni faailoga fou i le maketi faavaomalo.

"Black Myth: Wukong" e sili atu i le na o se taaloga; o lo'o fa'aalia ai le fa'afouga a Saina ma le agaga fa'apalepale. O lona manuia i le lalolagi atoa o loʻo faʻaalia ai le faʻalauteleina o le sao a Saina i le atinaʻeina o galuega i le lalolagi atoa, ma faʻaalia ai o le galue malosi ma le gauai totoʻa i auiliiliga, e mafai ai e le gaosiga o Saina ona susulu i luga o le tulaga faavaomalo.

黑神话之悟空 山 风景 3440_1440带鱼屏壁纸-墨鱼部落格

I le XINZIRAIN, a'o matou galulue i le vaega o gaosiga, matou te fefa'asoaa'i i le sailiga tutusa o le lelei. E pei lava o tagata na faia le "Black Myth: Wukong," matou i le XINZIRAIN o loʻo tuuto atu i tulaga maualuga o tufuga, faʻalagolago i tulaga taua o le "Made in China." O la matou taulaiga faifaipea i le gaosia o uiga tulaga ese ma lo matou tuuto atu i le atoatoa e faʻaalia ai le uiga tutusa lea na faʻaosoina ai le "Black Myth: Wukong" i le lalolagi atoa.

A'o fa'aauau pea ona tu'uina atu seevae pito i luga, ua fa'amamaluina i matou e avea ma vaega o tu ma aga fa'aSaina, e saofagā i le maketi o le lalolagi ma fa'aalia le uiga moni o le "Made in China".

图片1
图片2

Taimi meli: Aukuso-26-2024